ojhanssen lanserer online Outlet!

ojhanssen lanserer online Outlet. Egen avdeling i nettbutikken!

Alle butikker har serier, merker og enkeltprodukter som de ikke lengre ønsker å selge i butikken. Varene er fine og kurante som alltid. De er ikke ødelagte, men de skal kvittes. Slike varer finnes i alle butikker. Du finner de stablet i en handlekorg, på et tilbudsbord, eller stuet bort på et lager i påvente av Black Friday eller andre salgsmuligheter.

OJHanssen ønsker bruke en egen Outlet del i nettbutikken til å formidle denne type varer. I vår Outlet vil det alltid være varer til overraskende lave priser. Rett og slett for at de skal bort!

ojhanssen lanserer egen online Outlet tilbyr vi nå et utvalg sekker av merke EASTPAK. Dette amerikanske merke startet tilbake i 1952. De ble da produsert til den amerikanske hæren. Soldatene trengte slitesterke produkter som de kunne bære med seg alle de mest nødvendige eiendelene sine. Det var stor etterspørsel fra vanlige unge amerikanere etter disse militærsekkene i eksepsjonell god kvalitet. Eastpak etablerte seg som et kvalitetsbrand. Det har siden vært en stor suksess. Spesielt i USA, men også i mange andre land rundt i verden.

https://www.eastpak.com/oc-en/

Eastpak sortiment

Produktene som nå er tilgjengelig i vår online Outlet kommer i ulike utgaver. Det er enkle fargerike sekker som rommer det du ønsker ha med deg i løpet av dagen. Sekkene har polstring i skulderremmene slik at det er behagelige å bære. Flere har plass til laptop. Det er også praktisk utvendige lomme. Se også på de smarte trolley. En kombinasjon av bag og trillekoffert. Perfekt som håndbagasje til flyturen. De er godkjent hos de fleste flyselskaper. Solid dra håndtak.

Legg merke til Eastpak sin unike garantiordning. De aller fleste produktene har hele 30 års garanti.

I dag produserer Eastpak alle typer kvalitetsprodukter innen sekker, bagger, kofferter osv til begge kjønn.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ojhanssen.no ønsker å inspirere. Vi henter frem nye og spennende produkter fra våre butikker i Haugesund Sentrum som tilbys i nettbutikken.

Her er de nyeste produktene vi kan tilby:

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia there live the blind texts.