Roka sekkene er innovative

Nyheter fra ROKA London. Nett, lett, funksjonell og lekker sekke serie fra ROKA. ROKA har stort fokus på design og funksjonalitet. Flotte, friske farger gjør at alle ser at du er bruker av en ROKA sekk! https://ojhanssen.no/produkt/roka-canfield-c-medium-sustainable-nylon/ Roka sekkene er innovative. Sekkene er gøyale og de oser av kvalitet.

ROKA er designet for å vare lenge. Den er er trippelbeskyttet mot vann og kommer i bærekraftig nylon eller canvas. Sekkene kommer med en polstret kraftig og vanntett bunn. Det beskytter sekkene når de settes på bakken og gir enda mer støtte.

Remmene på ROKA sekkene lages i kraftig bomull webbing. Remmene festes etter V-prinsippet. Disse er justerbare og former seg lett til kroppen med maksimal komfort. Sekkene kan også bæres med håndtakene som er festet på sekkenes topp.

ROKA sekkene er designet for maksimum pakke kapasitet. De har polstret laptop lomme og andre innvendige og utvendige lommer. ROKA sekkene har også en sikker glidelås lomme som er perfekt for de små, viktige tingene. Finchley og Canfield seriene har også justerbare flaskelommer.

Alle detaljer og fester er av høy kvalitet. Glidelåsene er kraftige. De er enkle å bruke og ekstra sikre. Detaljen som ligner skinn er ikke det – alle ROKA sekker er vegan-vennlige. Roka sekkene er innovative.

Alt i alt er ROKA en annerledes, morsom og praktisk sekkeserie som du vil bli veldig glad i! https://rokalondon.com/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ojhanssen.no ønsker å inspirere. Vi henter frem nye og spennende produkter fra våre butikker i Haugesund Sentrum som tilbys i nettbutikken.

Her er noen av våre bestselgere:

ojhanssen.no ønsker å inspirere. Vi henter frem nye og spennende produkter fra våre butikker i Haugesund Sentrum som tilbys i nettbutikken.

Her er de nyeste produktene vi kan tilby: