CASTELIJN & BEERENS

Kjærlighet til skinn. Castelijn & Beerens bruker det beste skinn og lager utsøkte produkter.

Kjærligheten til skinn danner utgangspunkt for alle produktene til denne produsenten. Produktene fra Castelijn & Beerens er laget av det aller beste fullnarvet okseskinn, med hver hud nøye utvalgt for hånd. I nært samarbeid med spesialiserte garverier blir de gitt akkurat den glansen, fargen og følelsen produkter krever. Bare perfekt er godt nok her. Det er en ekstremt omhyggelig og forsiktig maksime inspirert av deres genuine kjærlighet til skinn. Castelijn & Beerens bruker det beste skinn og lager utsøkte produkter.

Bærekraftig klasse

Ikke bare vil de at skinnproduktene skal se og føles bra ut, de må også være holdbare og holdbare. Det er derfor metalllogoer, spenner, musquetonkroker og trykknapper er laget av en nikkelfri legering av høy kvalitet. Metallglidelåsene har polerte tenner og foringene har et beskyttende belegg. Alt skal se bra ut og forbli bra.

Litt historie

Walter Castelijn og Marinus Beerens er to dedikerte håndverkere som inngikk et samarbeid i 1945. Samarbeidet skulle vare lenge og være av høy kvalitet. Historie ble laget: Castelijn & Beerens ble grunnlagt. Skinn var mangelvare i etterkrigstiden. Med oppfinnsomhet og entreprenørskap ble lærrester fra de nærliggende skofabrikkene bearbeidet til luksuriøse klokkeremmer. Talentet for innovasjon fører til produktinnovasjon. I 1964 lanseres Porto Quick med patentert magnetstripe for myntsortering. Det var nøkkelen til suksess og gjorde C&B til markedsleder innen lommebøker i Nederland.

I 1968 overtar René Beerens. Han er en ekte profesjonell og fokuserer på å øke forholdet mellom pris og kvalitet. Det vakreste skinnet ble kjøpt i Italia og logoene og trykkeriene i Tyskland. De nye kolleksjonene blir mer raffinerte og elegante. MR. Jan Smit hadde et eksepsjonelt talent for språk. Dette gjorde ham til den drivende faktoren for europeisk ekspansjon. Den ikoniske CB-logoen, som nå står for kvalitet, introduseres. Tidligere var produktene ikke merket. Et stort skritt i merkekjennskap tas.

Castelijn & Beerens har alltid vært familiens eiendom. Hver generasjon er ivrig etter å gi sin arv videre, og hver ny generasjon er ivrig etter å gjøre alt til sitt eget: ekspertisen til å velge skinn av beste kvalitet og behandle det så dyktig som mulig. https://www.castelijnenbeerens.com/nl/service/75-jaar/

OJHanssen er stolte av å kunne tilby disse vakre produktene i OJHanssen Magasinet og på www.ojhanssen.no. Produktene fra Castelijn & Beerens er noe alle ønsker å eie. Kjøp til deg selv eller som en kjær gave!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ojhanssen.no ønsker å inspirere. Vi henter frem nye og spennende produkter fra våre butikker i Haugesund Sentrum som tilbys i nettbutikken.

Her er noen av våre bestselgere:

ojhanssen.no ønsker å inspirere. Vi henter frem nye og spennende produkter fra våre butikker i Haugesund Sentrum som tilbys i nettbutikken.

Her er de nyeste produktene vi kan tilby: