Adax – flotte vesker i lekkert skinn!

Adax er en skandinavisk merkevare som ble etablert i København i 1982. Eugen Silfen vare en ung mann som ønsket utvikle noe for seg selv, og begynte å designe vesker. Dette ble begynnelsen på et eventyr. Silfen hadde en visjon om å skape flotte vesker i høy kvalitet som også var funksjonelle for den moderne, skandinaviske kvinne.

Adax er idag en stor internasjonale virksomhet. Produktene selges i veldig mange land, og tusenvis av kvinner har idag en Adax veske i sitt hjem. OJHanssen var tidlig ute med å vise Adax i butikken. I over 30 år har Adax veskene vært høyt aktet i vår butikk og vi har solgt produktene med stolthet og trygg forvissning om at veskene er av høy kvalitet. Den som kjøper seg et Adax produkt blir rett og slett veldig fornøyd!

Veskene er veldig godt utstyrte og praktisk innredet. Du blir rett og slett overrasket over hvordan Adax klarer lage de så innholdsrike!

Adax er fortsatt en familiebedrift, og hver eneste veske er skapt av dyktige håndverkere, som har et bevisst fokus på miljø og bærekraftig produksjon.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

ojhanssen.no ønsker å inspirere. Vi henter frem nye og spennende produkter fra våre butikker i Haugesund Sentrum som tilbys i nettbutikken.

Her er noen av våre bestselgere:

ojhanssen.no ønsker å inspirere. Vi henter frem nye og spennende produkter fra våre butikker i Haugesund Sentrum som tilbys i nettbutikken.

Her er de nyeste produktene vi kan tilby: